創業大正三年 豆腐一筋 匠の心 Established in 3rd year of Taishou-era (1914 AD).
くすむらは、大正三年の創業以来、厳選された契約栽培の国産大豆, 北海道産「大袖の舞」愛知県産「フクユタカ大豆」のブレンドと「苦汁」による、昔ながらの製法を頑固に尊守した手作り豆腐です。食べると優しい風合いがお口に広がります。
豆腐作りにもっとも大切な水は、清らかな木曽川の伏流水を元にした井戸水を使用しています。
身体にやさしい本格的な、お豆腐をメインとした懐石料理をお楽しみ下さい。
Established in 3rd year of Taishou-era (1914 AD).
Specialized and Devoted to Tofu-making. The Spirit of Master Craftsmanship.
Since its establishment in the 3rd year of Taishou-era, tofu at Kusumura has been handmade
from a blend of the carefully picked “Osode no Mai” made in Hokkaido and “Fukuyutaka Daizu”
made in Aichi prefecture mixed with “Nigari (bittern)” . The tofu-making craftmanship is
passed down over the generations, and remains unchanged up to today.When eaten, one can notice its mildness spreading in the mouth. The most important component in tofu-making is water, and Kusumura only uses well-water sourced from the pure subterranean river of Kiso.
Please enjoy a healthy and authentic tofu based Kaiseki-ryori (Japanese multi-course meal).
ご予約・お問合せの際は、ぜひお電話ください。
営業時間 |
昼 11:00-14:00(土日祝は14:30まで) 夜 17:00-22:30 |
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定休日 | 月曜日(祝日の場合は営業、翌日休業) |