豆腐懐石くすむら

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歴史紹介History

創業大正三年 豆腐一筋 匠の心 Established in 3rd year of Taishou-era (1914 AD).

くすむらは、大正三年の創業以来、厳選された契約栽培の国産大豆, 北海道産「大袖の舞」愛知県産「フクユタカ大豆」のブレンドと「苦汁」による、昔ながらの製法を頑固に尊守した手作り豆腐です。
食べると優しい風合いがお口に広がります。
豆腐作りにもっとも大切な水は、清らかな木曽川の伏流水を元にした井戸水を使用しています。
身体にやさしい本格的な、お豆腐をメインとした懐石料理をお楽しみ下さい。

Established in 3rd year of Taishou-era (1914 AD).
Specialized and Devoted to Tofu-making. The Spirit of Master Craftsmanship.

Since its establishment in the 3rd year of Taishou-era, tofu at Kusumura has been handmade from a blend of the carefully picked “Osode no Mai” made in Hokkaido and “Fukuyutaka Daizu” made in Aichi prefecture mixed with “Nigari (bittern)” . The tofu-making craftmanship is passed down over the generations, and remains unchanged up to today.
When eaten, one can notice its mildness spreading in the mouth. The most important component in tofu-making is water, and Kusumura only uses well-water sourced from the pure subterranean river of Kiso.
Please enjoy a healthy and authentic tofu based Kaiseki-ryori (Japanese multi-course meal).
豆腐懐石くすむら

ご予約・お問合せの際は、ぜひお電話ください。

052-937-0345
営業時間 昼 11:00-14:00(土日祝は14:30まで)
夜 17:00-22:30
定休日 月曜日(祝日の場合は営業、翌日休業)
豆腐懐石くすむら
所在地 〒461-0013 愛知県名古屋市東区飯田町56
営業時間 昼 11:00~14:30 ラストオーダー13:30
夜 17:00~21:30 ラストオーダー20:30
定休日 月曜日(祝日の場合は営業、翌日休業)
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